Lessen Van Jesse Livermore – Eén van History’s Trading Greats

Herinneringen van een Stock Operator, een van de meest populaire trading boeken aller tijden, is gebaseerd op het leven van Jesse Livermore, die werd geboren in 1877. Hij maakte $ 100 miljoen in de grote crash van 1929, die afhankelijk van de meter u gebruikt, is ongeveer $ 1,5 tot $ 2300000000 in dollars van vandaag. Jesse schreef ook een boek genaamd Hoe de handel in aandelen, waarin zijn belangrijkste methoden van de handel. Hier enkele beroemde optiesonline citaten van Jesse, met extra commentaar indien van toepassing.

“Een verlies stoort me nooit als ik neem het. Ik vergeet het ’s nachts. Maar als verkeerd – niet nemen van het verlies -. Dat is wat schade aan de portemonnee en de ziel doet ”

De meeste handelaren zien een verlies als iets slecht. Maar als je een trade je verondersteld wordt om op basis van uw systeem te maken, en dat de handel gewoon niet uit te werken, heb je het juiste ding gedaan. Winnen of verliezen, alleen de verkeerde dingen als je niet je plan te volgen.

“De professionele zorg hier of zo zich met het juiste te doen in plaats van het maken van geld, wetende dat de winst zorgt zelf als de andere dingen worden bijgewoond.”

Ervan uitgaande dat je een trading plan hebt gemaakt en hebben nauwkeurige strategieën voor de handel ontwikkeld, alles wat je hoeft te doen is het volgen van uw plan. Dat is het juiste ding om te doen, en is het enige dat consistente resultaten zal opleveren.

“De game heeft me geleerd het spel.”

Terwijl u kunt leren van anderen en hulp te zoeken, uiteindelijk de handel wordt een eenzame onderneming. Alleen kun je de trades te maken, beslissen wanneer om af te sluiten en in te voeren. Alle kennis in de wereld is nutteloos als je nooit leren om je strategieën uit te voeren met echt geld en in levende marktomstandigheden. Het spel scholen je in het leren van het spel, en je moet leren, of de droom eindigt.

“Ik weet uit http://www.optiesonline.com/ ervaring dat niemand mij een tip of een reeks van tips dat er meer geld zal maken voor mij dan mijn eigen oordeel kan geven.”

Om een ​​echte handelaar, onafhankelijk en niet afhankelijk van anderen te worden, moet je je eigen pad te smeden. trade signalen of tips van iemand anders mogelijk niet af te stemmen op uw persoonlijkheid, methoden of risicotolerantie, waardoor je verdriet. Belangrijker nog, als u een beroep doen op iemand anders, je bent nooit echt leren om de handel, en als je om de handel op uw eigen op een http://www.optiesonline.com/optie24/ gegeven moment zul je niet over de vaardigheden die nodig zijn om dit te doen.

“Mijn plan van de handel was gezond genoeg en won vaker dat zij verloren. Als ik had vast aan het, zou ik gelijk misschien 7 van de 10 keer zijn. ”

Gebruik uw kudde niet verloren gaan na een schaap. Veel nieuwe handelaren hebben een fatsoenlijk systeem, of ze kocht, over gelezen of gemaakt is. Als het wint 6 of 7 van de 10 keer, of zelfs minder dan dat als je meer op je gemiddeld winnaar te maken dan de gemiddelde verliezer, dat is een winnende systeem en u kunt zeer succesvol mee zijn. Maar amateurs proberen altijd om het aantal van de verliezen die zij nemen te verminderen, en daarmee vernietig de winstgevendheid van het totale systeem. Vertrouw op een winnende systeem te doen wat het doet: winst maken! Het zal dit doen, zelfs met de verliezen; de verliezen zijn al meegenomen in, hoeft u niet om zich te ontdoen van hen of wijzigen van een ding.

“Het was nooit mijn denken dat veel geld voor mij gemaakt. Het was altijd mijn vergadering. Heb het? Mijn zitten strak! ”

Iedereen kan grote geld te verdienen op een paar trades. Dat heet geluk, niet vaardigheid. Ervaring is in staat om niet alleen geld te verdienen, maar niet verliezen wanneer de omstandigheden veranderen. Geschoolde handelaren wachten op kansen, kansen die hun systemen dicteren. Wanneer de omstandigheden zijn Het artikel op het internet onzeker, niet verhandelen. Niet verliezen wat je al hebt gemaakt. In plaats daarvan wacht alleen goede mogelijkheden, zodat u kunt toevoegen aan uw kapitaal, in plaats van het tekenen het naar beneden.

Final Word

Ondanks de komst van geautomatiseerde handel en de mogelijkheid om online handel met onmiddellijke informatie en offertes, markten zijn optiesonline.com niet fundamenteel veranderd sinds de tijd van Jesse Livermore. De markten zullen altijd stijgen en dalen, en de meeste zullen geld verliezen. Dit zal niet veranderen, want terwijl individuen kunnen veranderen en zich af te scheiden van de kudde, de groep als geheel niet verandert; zij worden gedreven door primaire emoties die er geen controle zal enige kans op succes in de markten te vernietigen. Volg een plan; zien dat als het enige juiste om te doen. Het is de enige manier om het spel uit elkaar te slaan en uitgegroeid tot een van de kudde.